Kategorier
begrava mina ord men inte min ande

زنده باد جنبش طبقه کارگر ایران

جنبش های اعتراضی در ایران بار دیگر با سلاح سیانور و در میان صنف کارگران فصلی سایر قشرهای تهی دست بخاطر نبود نان سر سفره خانه راه خود کشی و خود زنی راه انداخته است و این فقر طبقه متوسط جامعه‌ شهرستانی و حاشیه های شهر های بزرگ اعلان جنگ علنی سندیکاهای سبز اسلامی به وزیر کار جم حوری اسلامی است و وزیر کار و همه هم سلف های وی در وزارت کار از دوران بهمن 57 بی کفایت هستند.

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera