Kategorier
begrava mina ord men inte min ande

سیستان و بلوچستان، هزارتوی نابرابری و سرکوب — Vår 🅱LAD پیک بهار — شب نامه — پیک بهار

جواد عباسی توللی By جواد عباسی توللی • January 25, 2021■ نماینده چابهار، نیک‌شهر، کنارک و قصر قند در مجلس: آقای وزیر نیرو! یک وجب از حوزه انتخابیه‌ام بهشبکه آبرسانی متصل نیست.■ نماینده سراوان، سیب و سوران در مجلس: در شرایط فعلی و وجود محدودیت‌های کرونایی و لزوماستفاده دانش‌آموزان از تبلت و سیستم شاد، در… سیستان […] […]

سیستان و بلوچستان، هزارتوی نابرابری و سرکوب — Vår 🅱LAD پیک بهار — شب نامه — پیک بهار

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera