Kategorier
begrava mina ord men inte min ande

ارتباط نقاشی با ادبیات — Dagen 1⃣ — Vår 🅱LAD پیک بهار

🎨 & litteratur I kommunikations historia Den artikeln publicerade på Kar کار var folkets fedajan (M) organisations tidning Analytiker och litterära kritiker erkände konst länk 🔗 skapelsen mellan måleri och texter. Bland 🇪🇺 litterära författare typ Proust, Kafka, Rilke, Argon då fanns hög intresse till att skapa 🔗 mellan måleri och litterära texter. Att 🎨, […] […]

ارتباط نقاشی با ادبیات — Dagen 1⃣ — Vår 🅱LAD پیک بهار

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera