Kategorier
begrava mina ord men inte min ande

Nytt liv …. igen — a kind of diary — Dage 🕚 APRIL

Ja, jag har levt många liv och jag är oerhört tacksam för alla. Verkligen! Och det bästa är att det finns fler liv som återstår att leva. Alltså jag har levt – lever – spännande liv. Min nyfikenhet min orädsla att testa … allt från barndomen till nu och framåt. Min mest spännande och värdefulla […] […]

Nytt liv …. igen — a kind of diary — Dage 🕚 APRIL

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera