Ryssland och invasion — پیک — پیک

Bollshowisterna kunden inte stoppa nationalisterna i Ryssland och bröts demokratiska ordning och Ryske armen stred vidare mot svarta havet och kränkte även Finland och Sveriges tretorium och det väckte stark reaktion bland svensk försvar och funderingen om att söka medlemskap i Nato så att att skydda sig mer täckande i all form mot krig maskin […] […] […]

Ryssland och invasion — پیک — پیک

April Dagarna

Ekonomisk infektion, ✊ kamp för mer 💵 pengar till att starta strejkar i metall området påverkade industrin företagare utan att pressa Arbetsgivare. Flera 🇪🇺 stora företag har inte svensk kollektivavtal för att tränga in bland 🇪🇺 företagarna som har arbetas fackliga företrädare att förhandla med sina arbetsgivare till en bättre ekonomiska villkor.

En ekonomisk politiska splittring mellan arbetarnas politiska linjes intresse är inte desamma som kapital.

sin rättvisa, jämlikt lön till att förbättra

Lämna ett svar