Dagen är komplicerade texter på svenska som jag har fått läsa 📚

Att få mer tid till litterära skapelse och skriva ner 👇 vad jag ska genomdriva gör mig glad 😊. Det är inte hela sanningen. Jag lev i krigs situation ungefär 2 år och klarade Överleva och detta liv skänker en liten ljus 🔅 att förlätta min vardagar och troligen är det som ett magiskt fenomen. En lång längtar till nästa år efter år sedan 30 år efter började jag skriva min dagbok och det magiska fenomen länkar till ☠:s 🚪 öppnar den första rummet då dödens smaklösa men 😏 själen skäl till att varför tills döds födelsedag närmare sig till sängen med sina fantastiska harmoniska dagg.

Den ofanta försmak av älskvärda fadd som ofta försöker tränga in i min krets att berätta sin nederlag insatts till livet men den tids insatserna till dödens väg som byggdes av fel luriga tomma ord och luften som har en dolt skrämmande negativa tanke ide och tillslut lyft upp döden in i det fantastiska stunden som skulle tillfredsställande.

Att llida verken behöver empatisk eller förlåtande utan man väljer en väg och Hen lämna sig I utan att få någon bättre tillgång utan vad man ge får man tillbaka.

Jag har svårt att tro på det man säger utan man har lättare att försätta 👎 nej

Vad du gav hade du förlorat. Det är bättre man begära inte någonting.

Lämna ett svar