Kategorier
kultur och litteratur

Psykiskt hus 🏥

Hen Öppnade ☔ i korridoren på psykiatriska sjuk 🏡.

TZ: HEJ

💛Hen stod vid sin villa rum och titta på de.

JEPPE: 😂 hysteriskt

NORR:Undrade om 🦍 varför HENN stänger inte sin paraplyet?

Det regnar ute. Svarade 🐔

JEPPE:det är sjuk. Vi har tak över huvudet. Kan du stänga din trasig ☔🐔

TZ:vad är med dig idag? Du är så 😝 fräck,

Ni är båda idioter! Sade 🐔 och smällde 🚪.

Typiskt! Jag kan inte leva kvar här. Hallå!!!

Kamel hörs aggressiv väsen från kolliderar. De såg hotfulla och kasta ord mot varandra. Jäkla sinnen. Sade Kamel mumlande medan öppnade Hen sitt rum och så klart kom 🐔 ut med sin Öppnande ☔ igen till korridoren

Farligt! Sade Kamel

Åh Kamel! Det är bra att du är här. Sedan ta ett stege fram till Kamel. Stäng din paraply.

🐔 N :du är inte 🦉. Ge mig din ☔ sade 🐫

👎 🙀 🐔 N.

🙋:är också patient.

🐔 :idiot! Mumlande sedan

Snart 🔜 rasar psykes vård mottagning och vi dör i raseri

Stäng av din ☔ sade 🐫

Ego, idiot, 🦕 jäkel ✈ kommer inte överleva. Du dör i Norr

Tack 🐫 men min ✈ krassa inte över huvud på 🦍 utan det landa på Hen 🐔 🥅

Du är inte 🦉

Lung långt ifrån här längre sedan Lejon lämnade Sabatsberga 🦕 ✈ föll på taket på 👭 🏡 ingen bryr sig vad du skriver

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera