Kategorier
begrava mina ord men inte min ande

پیشنهادات کمیته اقدام کارگری برای تعیین حداقل دستمزد — کمیته اقدام کارگری

پیشنهادات کمیته اقدام کارگری برای تعیین حداقل دستمزد (اسفند ۱۳۹۹). تعیین حداقل دستمزد، ازآن دست مسائلی است که سالانه به شکلی بی‌واسطه معیشت میلیون‌ها کارگر کشوررا تحت تأثیر مستقیم قرار می‌دهد. بنابراین درآخرین ماه‌ های هر سال شاهدیم که حتی غیرسیاسی ‌ترین افراد طبقۀ کارگر نیز اخبار اعلام آن را با بیم و امیدی ویژه […]

پیشنهادات کمیته اقدام کارگری برای تعیین حداقل دستمزد — کمیته اقدام کارگری

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera