Kategorier
begrava mina ord men inte min ande

Veckan 6-9: Dessa Hände i Riksdagen – Ukrainas ambassadör Andrij Plachotnjuk kom på besök, Talman Andreas Norlén tog emot Masud Gharahkhani, talman i det norska Stortinget med mera. — Stockholms Nyheter

Dessa veckor har varit mycket hektiska arbetsveckor för riksdagsledamöterna. Vi har bestämt oss att berätta om vad ledamöterna har gjort. Med Rysslands invasion av Ukraina, har det varit den ena möte efter det andra för Statsminister Magdalena Andersson, för talmannen Andreas Norlén, för vice talkvinnorna (??), och för alla riksdagsledamöter. Vi tycker att det är […]

Veckan 6-9: Dessa Hände i Riksdagen – Ukrainas ambassadör Andrij Plachotnjuk kom på besök, Talman Andreas Norlén tog emot Masud Gharahkhani, talman i det norska Stortinget med mera. — Stockholms Nyheter

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera