Kategorier
کلیپ

Titta på ”تاریخ عربستان: قسمت دوم – چگونه «خاندان آل سعود» در عربستان به پادشاهی رسید؟” på YouTube

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Ett svar på ”Titta på ”تاریخ عربستان: قسمت دوم – چگونه «خاندان آل سعود» در عربستان به پادشاهی رسید؟” på YouTube”

Reblogga detta på Pyek پیک och kommenterade:

وهابیون، حنفیون
تثبیت قدرت وهابیون و کشتن سایر فکر ها و اندیشه های آزادی طلبانه را6تیخیرشافعی از زمره رشته های دینی، قبیله ای در پی

Kommentera