Kategorier
kultur och litteratur

Another slice of Polyglot NaNoWriMo

I’m no stranger to putting a little too much on my plate, and I’m not just talking about at Lao’s Chinese buffet. Mainly because it closed down during the pandemic. Last year, when the time came to do Polyglot NaNoWriMo, it coincided with me moving into my new flat, so I was fighting to find […]

Another slice of Polyglot NaNoWriMo

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Ett svar på ”Another slice of Polyglot NaNoWriMo”

Kommentera