Kategorier
Iran 🇮🇷

مایک پمپئو: پرداخت میلیاردها دلار به (رژیم ایران) یک استراتژی نیست

1400/08/29 مایک پمپئو مایک پمپئو وزیر خارجه پیشین آمریکا طی پیام توئیتری روز ۲۸آبان نوشت:آمریکا دوباره میلیاردها دلار به آیت‌الله پرداخت می‌کند. این یک استراتژی نیست. این تسلیم در برابر اخاذی هسته‌یی ایران است. رژیم ایران در برابر قدرت پاسخگو می‌باشد.(مثال: سلیمانی). اگر قدرت نشان داده نشود، برای اسرائیل، خلیج‌فارس و آمریکا خطرناک است.  

مایک پمپئو: پرداخت میلیاردها دلار به (رژیم ایران) یک استراتژی نیست

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera