Kategorier
kultur och litteratur

Why we struggle with positive thinking

image credit I recently learned that self-help is not only about things you do such as positive thinking and making mindful actions but mostly, it’s about avoiding things that do not work for you and the end goal of this will be positive growth. Can you identify any of your habits that are working against you? If yes, this […]

Why we struggle with positive thinking

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera