Kategorier
artiklar

Bertil Malmberg utesluts ur Sverigedemokraterna

Bertil Malmberg har uteslutits ur Sverigedemokraterna. Bertil Malmberg var gruppledare för Sverigedemokraterna i Trosa och ledamot i Region Sörmlands fullmäktige. Malmberg hade invändningar mot att Migrationsverket skulle påtvinga att antal svenska orter migranter från Sydsudan. När Malmberg skulle argumentera mot politikernas önskan att hämta sydsudaneser till Sverige blev han avbruten och fick inte fullfölja sitt […]

Bertil Malmberg utesluts ur Sverigedemokraterna

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera