Kategorier
Okategoriserade

Make head, or: Tail of this

My 2nddouble acrostic poem Poetic forms are all over the map ~ Ukiah, sonnet, limerick, haiku, Zanze, atom, sestina, ghazal, blitz… Zaniness, romance, suspense, darkness, schmaltz… Let yourself go; experience the pull; Every one can connect to something else. d’Verse poetics: For the love of puzzles… For today’s d’Verse prompt, poets were challenged to either […]

Make head, or: Tail of this

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera