Kategorier
Okategoriserade

Book Review – Oskar’s Quest by Annika Perry — The Showers of Blessings

I followed Annika for quite a while. When she knew that I was writing my first children’s book Tina Lost in a Crowd, she was excited and extremely helpful to me. It is my pleasure to share a book review of Oskar’s Quest by Annika Perry. About the Book Blurb Oskar is afraid of adventures. […]

Book Review – Oskar’s Quest by Annika Perry — The Showers of Blessings

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera