Kategorier
kultur och litteratur

Butterflies – Poem

Randomly they seem to flyThe wind effortlessly carrying them at willWith many quick stops,The secret lies beneath their feet,this is Where the taste buds are.Always seeking the tastiest juicesWith just a few weeks to live,they seem to make the most of their moments.They eat and mate and dance away,coloring the world in different shades,bringing joy […]

Butterflies – Poem

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Ett svar på ”Butterflies – Poem”

Kommentera