Kategorier
Okategoriserade

Könsdysfori – Intervju med överläkaren i psykiatri Sven Román —

Sven Román går i en intervju via podden Modiga Människor bl.a. in på könsdysfori, utförsäljning av vården i Sverige, flockdjuret människan, identitetspolitik, segregering, Covid-19, jämlikhet, arbetslöshet, censur, demonisering, media, Youtube, Google, DN, SVT, ekonomiska intressen, Bill Gates, WHO, definitionen på pandemi, forskning, läkemedelsindustri, vaccinering, psykiatri, psykisk ohälsa, ångest, BUP (Barn- och ungdomspsykiatri) och HVB-hem (Hem […]

Könsdysfori – Intervju med överläkaren i psykiatri Sven Román —

Framtids sexuella debbaterade snart sex tio år sedan men trots det fantastiska moderna renesas som inträffade i den kapitalistiska samhället och avvisade maktens reform dropp 🥀 och radikalisera rörelsen mot liberala alternativ till ett mer mänskligare social liberal samt stark 💪 skydd för kapital.

Att analysera artikeln har Web text redigerare saknar rätt vetenskapliga 📊 statistik och för nöja mig med tacka för fantastiska syn på kön i det nuvarande misslyckande social liberala post struktur idé.

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

3 svar på ”Könsdysfori – Intervju med överläkaren i psykiatri Sven Román —”

Kommentera