Kategorier
arbete Okategoriserade

EN

Glad midsommar

Typisk midfsommar afton

Begrava mina ord men inte min anda

Det var länge sedan går jag igenom min tragiska dagbok igen och igen. En tragiska resa till att forma igen mina politiska idé.

K! En Fantastisk ord som upprepas ofta återkommer och försöker ständigt på grund av politiska innehåll och det går inte att blir av utan att lämna anden.

I detta kapitalisms samhället som ofta makt strider pågår som rullande produktions mekanismen som byggde

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera