Kategorier
dikt litteratur

گاه نامه

به این باغ اگر حسین گذر کند ببیند که چگونه اسب سیاهش شیهه کشید و دو دست اسب که زره نام داشت، احساس خطر کرد و از حسین خواست که از اسب پیاده شود اما دریغ حسین کور و کر بود و یزید بگفت آب و هلاک شدند. 
حالا انسانی گذرش نیست تا بفشارد انار که ترش مزه و چو سنگ افتد و آتش نار در باغچه ای کاشت و باد بلرزاند اتار و افتاد عددی تشنه لبی بود بکنار دست لوله ای فوران از آب که بر حوض فواره می کرد را تا سر حسین بالا برد حتما قطره ای آب‌ در دهان حسین بچکانید تا آن گاه که بخواهد با شمشیرش را دو نیمه کتداز انار و مقداری حاک و دریا با خود داشته باشید
}

369

 • هیچ
  دنیا در تاریکی فرو رفته است برای روشنایی کلیدی نیست همه جا خاموش است روز است اما مثل شب تاریک است خبرها جنگ است بیماری دیگری در راه است نفرت عشق است دنیا ناگهانی مرده است استکهلم 2014
 • Min 📝
  Begrava mina ord men inte min anda Jag började skriva min dagbok sedan 30 år tillbaka men efter tre månader tappade jag lust och motivation. Anledningen till att jag kunde inte försätta skriva min dagbok var dagarna blev tom och hände ingen särskild att grubbla på utan att vara och leva vidare med den kunskap och erfarenheter som fick som en gåva från Gud och livet mer innehåll att leva bättre hittade jag inte någonstans motivationen utan bevarar den närvarande situationen och avlasta den svårtillgängliga ungdom tidernas som gick förgäves slut. Jag festande och dansade med rosorna under kalla krig […]
 • گاه نامه پیک ویژه سیاهکل
 • Video
 • گاه نامه
  به این باغ اگر حسین گذر کند ببیند که چگونه اسب سیاهش شیهه کشید و دو دست اسب که زره نام داشت، احساس خطر کرد و از حسین خواست که از اسب پیاده شود اما دریغ حسین کور و کر بود و یزید بگفت آب و هلاک شدند. حالا انسانی گذرش نیست تا بفشارد انار که ترش مزه و چو سنگ افتد و آتش نار در باغچه ای کاشت و باد بلرزاند اتار و افتاد عددی تشنه لبی بود بکنار دست لوله ای فوران از آب که بر حوض فواره می کرد را تا سر حسین بالا برد حتما قطره […]

محیطی در باغ فرهنگ و هنر

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera