Okategoriserade

Två taktik, två block

Sv. Regeringen har svårt att driva med en socialistisk reformer med en del av borgliga blocket. som känner väl som Januaris överenskommelse mellan S, MP, c och liberaler.

Att få majoritetens röst av svenska folket är inte möjligt så att säga demokratiska strukturer och den systemet erkänner inte ett behöv att lämna sina efter frågan är inte hög att överraskar sin trygg miljö offra sig till en ny anti 👈 v rörelsen som har inte några rimliga krav för att driva sin egen politiska innehåll men den tjänsten männes soeialreformist liberanena med hjälp av 🐜 mp cch även svensk bönder med spets av C visade trots allt misslyckades identifierar sig stark 💪 blan politiska väljärna.

att vara internationala socialist på riktig och vara mot nationalister I vilka idé och form saknas att vara synlig aktiv bland I samhället eller tystnad ned av den allmänna kände som en oanpassade 🔑 och förväntningar är inte givande.

Dödens kommer att ta mitt liv, så är det, bara gilla stunden till anden resar upp sig kraftig 

Känns det dom att du står och stampar på samma ställe? Att livet inte rör sig framåt och att du fastnat i den livssituation du är i idag? Du kanske känner att du inte tar dig framåt i karriären eller att din kärleksrelation stagnerat. När vårt liv stagnerat har även vår energi stagnerat. Vi behöver […]

Fastnat i Livet

Vinden vibrerar minnen svalt

Ger möjligt till sig https://bargehe.files.wordpress.com/2021/04/wp-16178369225131124999772449685547.png

Döden lyckat ta min kropp
Åh, skönt stilla stunden tog över

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s