Min 📝

Begrava mina ord men inte min anda

Jag började skriva min dagbok sedan 30 år tillbaka men efter tre månader tappade jag lust och motivation. Anledningen till att jag kunde inte försätta skriva min dagbok var dagarna blev tom och hände ingen särskild att grubbla på utan att vara och leva vidare med den kunskap och erfarenheter som fick som en gåva från Gud och livet mer innehåll att leva bättre hittade jag inte någonstans motivationen utan bevarar den närvarande situationen och avlasta den svårtillgängliga ungdom tidernas som gick förgäves slut. Jag festande och dansade med rosorna under kalla krig och förlorade lust att försätta dricka alkohol när jag såg hur minna vännerna som festade med mig och tappade bort sig och de blev gränslösa person och med den nation bakgrund som de tillhör fick trappa på min krets moral utan jag klagade de. Jag läste Fransk Kafkas dagbok. och jag förstod inte varför han var en egoistisk naiv person medan han kunde påverkas motgången som skapats.

Men tanken levde i mig även nu och jag kommer ihåg hur började jag skriva. Jag tog bort texten eftersom jag var rädd att någon annan läser den. Det är en vana, en stil, ett sett att ge form till mina texter och hitta en rätt struktur då tolkar det som texten lämnade mig och ser som en skrämmande berättelse av en okänd del av mig som är helt främmande. Jag värderar inte mina tankar eftersom de är obetydlig och. Jag bara fyller tid med den.

Men första raden av min gamla texter som togs bort står alltid fast, även nu när mina tankar har fått form men saknas innehåll. Då blir lika ansträngande som 30 år tillbaka. Men vad är verkligen motiv till att jag ska försätta skriva mina dagar. Det räcker kanske med en bild eller en mål teckning som bruka beskriva att en bild har motsvara 100 ord förklaring om mina känslor, mina grubblar och mycket annat.

men det ger samma effekt. tiden som jag sysslar med är ofrånkomliga texter som är inte länge effektiv och har valt en annan väg. en berättelse i mig försvann av minnen och det var kan ske så att får mindre sårbara återkopplingen i form av samtida styling till att jag är så himla nöjdnöjda och det var ju en del av den anledningen till att jag inte kan skrivaskriva med en massa annat funderingar som en liten del av den nya litterära influensan.

D

Lämna ett svar